12.6 C
Бургас
петък, май 10, 2024

Коледата е възможна с „Хеликон”

Най-добрият коледен подарък за всички времена е добрата книга. Във верига книжарници „Хеликон” ще ви посочат най-малко 10 причини защо книгата е най-съвършеният подарък. Ето и някои от тях:  Книгите не са скъпи, да има много скъпи колекционерски издания, но популярни и световноизвестни бестселъри са на съвсем достъпни цени. Ако напишете специално послание в книгата ще и предадете уникален характер. Книгата няма срок на годност. Има по нещо за всеки-от самопомощ, през драма, трилър, философия и научна фантастика. В „Хеликон”  добрият избор е лесен и гарантиран.

Чудесен подарък за празниците са енциклопедичните книги. В момента те са на промоционални цени и има избор за всеки вкус от пътешествия, през история и дизайн, до съвети за вашето здраве.

Във верига книжарници „Хеликон” предлагат и подаръчни кутии- красиви, елегантни, външният им вид е класически, размерите са разнообразни, цветовите решения- по избор. Подаръчната кутия дава възможност за незабравим, както индивидуален, така и фамилен подарък.

В книжарници „Хеликон” ви очакват. Тук  уникалният коледен подарък ще стане реалност.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук