20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Коледен бал на младежи събра над 4 400 лв за благотворителност

Младежи организираха за пета поредна година Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“. Събитието беше организирано от Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ под патронажа на областният управител на Област Бургас. Благотворителната кауза събра над 4 400 лв, която беше предоставена на Българския Червен Кръст – Бургас  за деца и младежи пострадали от пътно-транспортни произшествия. Набраните  средства ще се използват за необходимото лечение на деца и младежи с влошено физическо състояние.

 

PIC_1357“Най-голямото благородство на една личност може да бъде неговата доброта. Радва ме фактът, че днес обединихме всички обществени личности и младите хора, подпомагайки каузата за нуждаещите се деца. Да даваш за благотворителност и да помагаш на хората е призвание и чест, щастлив съм от това, че има толкова много хора с големи сърца сред Нас! Вече години наред „Младежки Глас“ ежедневно организира мероприятия в цялата страна, развиващи и подпомагащи хиляди млади хора в България, а днес за пореден път обединихме младите и обществото да помогнем на децата в нужда. Благодаря на всички за подкрепата на тази кауза, ние ще продължим да обединяваме, защото именно обединението води до доброто за бъдещето на децата!” каза Тодор Йосифов, национален председател на Национално Сдружение „Младежки Глас“.

 

PIC_1212С откриване на бляскавата вечер младежите връчиха плакет  „Почетен член за принос в развитието на младото поколение в България“ на областния управител – Вълчо Чолаков.

На събитието присъстваха над 150 представители на бизнеса, различните сфери на политическия и обществен живот, млади хора и партньори на организацията.

 

PIC_1454Празничната програма обхвана фолклорни ритми и модерни танци. Събитието започна с прекрасно изпълнение на емблематичите странджански песни „Тодоро, Тодоро” от Катрина Станимирова и Милена Янгьозова – фолклорна формация „Тракийче” Бургас, с ръководител г-жа Пенка Петрова. Гостите се насладиха на нежните песни на младия талант от  X factor  Доника Стратева. Момичетата от балет „The Scary Shadowzzz”, с хореограф и преподавател Ани Апостолова създадоха празнично настроение  с много красота и финес.

 

Кулминацията на вечерта беше модно дефиле на рокли от Бутик LABARUM. Младите дизайнери предоставиха към благотворителната кауза специални тоалети, които се продадоха на търг по време на събитието. Пет ефирни рокли намериха своите притежатели на бляскавата вечер. Средствата от търга се прибавиха към каузата на младите. Световно известния модел Сидрита Садикай от Албания пристигна специално за ревюто, за да представи финалната рокля на вечерта.

Събитието приключи с официално връчване на събрата сума от 4 400 лв на директора на БЧК-Бургас г-жа Виолета Радева.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук