14.9 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Коледен бал на „Младежки Глас“ събра 3 422 лв. за „топъл обяд“/снимки/

Национално сдружение „Младежки Глас” успя да събере 3422 лв. на Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство”.

Той се организира за четвърта поредна година, а средствата ще бъдат дарени на деца от бедствените райони на Област Бургас и в подкрепа на националната програма „Топъл обяд” на Българския червен кръст.

снимка: новият областен управител Вълчо Чолаков получи грамота от "Младежки глас"
снимка: новият областен управител Вълчо Чолаков получи грамота от „Младежки глас“

По традиция благотворителният бал се провежда под патронажа на Областния управител. Събитието беше първа публична изява на новоназначения губернатор на Бургас, адвокат Вълчо Чолаков. Той приветства присъстващите младежи за чудесната инициатива и за позитивизма, който се усеща в залата.

 

на снимката: изп. директор на Пристанище Бургас Диян Димов беше придружен на бала  от чаровната си съпруга
                                                         
снимка: изп. директор на „Пристанище Бургас“ Диян Димов беше придружен на бала от чаровната си съпруга

 

Новият областен управител получи грамота от председателят на „Младежки глас” Тодор Йосифов. Грамота получи и депутата от ГЕРБ Диана Йорданова за всеотдайната й подкрепа към младежите, както и общинския съветник от ГЕРБ и член на сдружението Галя Василева.

На благотворителния бал присъстваха също бившият губернатор Константин Гребенаров, изп. директор на Пристанище Бургас Диян Димов, кметът на Малко Търново Илиян Янчев,  общински съветници, журналисти и членове на „Младежки глас”.

IMG_1057Беше организиран търг на абитуриентски рокли, като всеки закупил някой от моделите може да го подари на момичета от домове в областта.

IMG_1059

IMG_1084

IMG_1087IMG_1061

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук