13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Коледен концерт на „Петлите“ и Приятели

За 7-ма поредна година танцова формация „Петлите“ успява да развълнува публиката със своите Коледни и Великденски концерти. Оценката за техните усилия и техния талант е в ответните бурни овации и обич на публиката, в многобройните им национални и международни награди.

Нека ги подкрепим и сега на 17 декември /вторник/ от 19 часа в Дом на народната армия Бургас на техния Коледен концерт. Билети – на касата на ДНА. Концерта се провежда в партньорство с Община Бургас, неправителствени организации, частни фирми и частни лица.

На сцената на ДНА в подкрепа на „Петлите“ са поканени и изпълнителя на знаковата за „Петлите“ песен: „Родени без любов“ – Иван Притъргов, Ники Захариев от Музикална академия, Глория и Яница от X Factor България и ТФ „Звездичка“. В дните преди Коледа децата и екипа от „Петлите“ изказват своите най-искрени благодарности на своите дългогодишни партньори, спонсори, общественици, съмишленици, и на своята Публика, затова че са им повярвали и подкрепяли през годините, и към които те отправят своите благодарности и своя Благослов.

„Петлите“ ни очакват и сега – на 17 декември от 19 часа, зала ДНА. Нека вместо предметен подарък си подарим и споделим една незабравима Коледна емоция с тях – Децата на Бургас !

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук