13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Коледни песни огласиха кардиоболница

Кардио болница „Понтика” изненада сърдечноболните, лекувани тук през първата година от съществуването й с коледно празнество. Така отново показа, че е  модерно здравно заведение, което се отнася с внимание  и грижа към нуждаещите се от кардиологична помощ в дългосрочен план.

Днес  пациентите прекрачиха прага на „Понтика” необезпокоени от болка в сърдечната област или за контролен преглед, а за да се насладят на изпълненията на коледни песни на  млади бургаски дарования и да вдигнат наздравица за  2012 година без болести и инциденти.

По покана на управителя д-р Мариана Контева  в кардиоцентъра гостуваха две талантливи вокални групи – „Деца на морето” и „Точно време” с ръководител Жени Лалчева.

В „Деца на морето” участват възпитаници на Начално базово училище „Михаил Лъкантик”. Малчуганите заедно с по-големите   от  група „Точно време”  към Гарнизонен клуб – Бургас бяха  възнаградени за вълнуващия спектакъл с аплодисменти от пациенти и доктори.

Докато слушаха песни и стихчета за Рождество Христово,  гостите имаха възможност да побеседват с управителя на болницата д-р Контева и нейните колеги, а  също така и с доц. д-р Иво Петров,д.м. началник на отделението по кардиология в болница „Токуда ” София, който дава своите редовни месечни консултации в „Понтика”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук