22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Коледни промоции на ВиК Бургас

Водоснабдяване и канализация” ЕАД гр. Бургас обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 12.12.2011 год. до 15.01.2012 год. Със започналата кампания Дружеството предоставя следните възможности:
– Промяна на името на титуляра на съществуваща партида,която ще струва вместо 30 лв., само 8 лв. без ДДС.
– Откриване на нова партида /за сгради етажна собственост с приложено решение на общо събрание/ – също 8 лв. без ДДС.
– Напълно безплатно се предоставя възможност клиентите да коригират адреса за кореспонденция или други променени реквизити.

Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат във всички центрове за обслужване на клиенти на Дружеството и на сайта на ВиК ЕАД Бургас.
Откриване на нова партида или промяна на името на титуляра на тази атрактивна цена ще създаде удобство не само на нашите потребители, но и на фирмата с цел по-добра комуникация между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко проблемни ситуации при отчитането на консумираната вода. Дружеството оценя важността на повишаване на качеството на комуникация за доброто обслужване, за което е необходима пълна и точна информация в базата данни.

Услугата може да бъде извършена на следните места:
Център за работа с клиенти – гр. Бургас,кв. Победа, ул.”Ген Вл.Вазов” №3 ет.4 и във всички офиси на Дружеството в Бургас, както и в офисите на Дружеството в следните градове на Бургаска Област:
Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Обзор, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево.
Повече информация тел: 056/ 87 14 14 и 056/ 87 14 00

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук