13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Коли горяха в Бургас

Лъскаво БМВ изгоря в бургаския комплекс „Зорница” рано тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР. След първоначалния оглед не са открити следи от умишлен палеж. Причините за инцидента както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

Автомобилът е собственост на 27-годишен бургазлия. От пожара изгорял двигателния отсег и купето, като са засегнати частично паркираните в съседство – леки автомобили «Пежо 306» и «Фиат Палио». Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци.

Униформените са реагирали и на подобен инцидент в кв. „Банево”. Там обаче, са открити следи от умишлен палеж. Запален е „Опел”, използван от друг 27-годишен бургазлия. Пожарът е потушен от собственика, който пръв видял пламъците. По данни на полицията, пожарът е предизвикан чрез запалване на задната гума.

Пожарът засегнал задния десен калник и част от задната страна на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук