11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Коли горяха в „Меден рудник“, къща пламна в с. Детелина

Лек автомобил «БМВ 725» е горял в Бургас, съобщиха от полицията. Колата е с бургаскара регистрация, собственост на 30-годишен мъж. Била е паркирана пред бл. 74 в ж.к. «Меден Рудник».

От инцидента автомобила е напълно обгорял в предната си част. При извършения оглед на чистачките на «БМВ»-то е открита стопилка и парцал с мирис на петролен продукт. Нанесени са материални щети и по други два паркирани в съседство леки автомобили «Опел Вектра» и «Мерцедес 320», с бургаска регистрация / първият от автомобилите е със стопен заден десен стоп, а втория – с обгоряла предната броня и маска/.  Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас.

Униформените в Карнобат пък са получили съобщение за пожар, възвикнал в частна къща в с. Детелина, собственост на 43-годишен мъж. По негови данни къщата се ползвала само през почивните дни, като през седмицата е необитаема. От пожара изгорели изцяло : покривната конструкция на двуетажна къща и пода между етажите, направен от дървен гредоред. Установено е, че огъня възникнал от вътрешната част на втория жилищен етаж. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са процес на изясняване.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук