11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Командирите от „Бриз 2014” се срещнаха с ръководството на областна администрация

В сградата на областна администрация в Бургас на 07.07. т.г. се проведе среща на командирите на деветте чуждестранни военни кораба участващи във военноморското учение „Бриз”, което се провежда в западната част на Черно море. Четири от корабите плават под флага на НАТО, а останалите са от държавите Гърция, Турция и Румъния, членки на НАТО.

Делегацията бе водена от капитан първи ранг Джузепе Пиегая, командир на втора постоянна противоминна група кораби на НАТО. Чуждестранните военни гости бяха сърдечно посрещнати от заместник областните управители Юсеин Мехмед и Евгени Врабчев, както и от Севим Неджатиева, главен секретар на областна администрация в Бургас

В непринуден дружески разговор гостите бяха запознати със състоянието, икономическата структура и перспективи за развитието на Бургаска област. Всеки от командирите сподели свои мисли и  впечатления от нашата страна и благодари за сърдечния прием, който всички са получили на наша територия, от гостоприемните си български колеги и многобройни приятели.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук