23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Командоси и младежи в обща инициатива

Съюз на българските командоси – мобилна група „БУРЯ 2/08“ Бургас съвместно с Национално сдружение „Младежки Глас“ и с любезното съдействие на Община Бургас организираха инициативата „Заедно в час, за да бъдем по-добри!“. В мероприятието се включиха малки и големи таланти на СКК „Киокушин Спирит” – Бургас, специално подготвени от световната шампионка по карате киокошин Гергана Апостолова. Втората част на мероприятието обхвана демонстрация на полицаи от „Централен полицейски карате и джу джицу“ клуб Бургас. Специален гост на събитието беше Калоян Калоянов – директор ОДМВР Бургас.

 

„Командосите от Бургас искаме обединихме малки и големи в една обща инициатива в името на спорта. Събитието има за цел да подбуди спортния дух в децата. Спорта е изключително важен за децата още от най-ранна възраст, за това е важно да даваме пример с подобни инициативи, да бъдем инициатор на спорни занимания. СБК Бургас искаме да сме част от тази кауза. За напред си поставяме целта да сме активни в спорната дейност, чрез кампания насочена към децата” каза Йорданка Симеонова, командир на мобилна група „БУРЯ 2/08″ Съюз на българските командоси –  Бургас.

 

„Мероприятието е поредното ни доказателство, че потенциала и бъдещето е в младите, които трябва да бъдат подкрепяни от обществото и институциите в страната, както правим ние“ сподели Тодор Йосифов, национален председател на Сдружение „Младежки Глас” България.

 

Инициативата „Заедно в час, за да бъдем по-добри“ продължи със свободни игри като дърпане на въже, лицеви упори, рисуване на асфалт и много подаръци за децата.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук