13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Комисар Васил Едрев награди кметовете на Бургас и Несебър за празника на МВР

Кметовете на Бургас и Несебър Димитър Николов и Николай Димитров бяха наградени от директора на Областната дирекция на полицията в Бургас комисар Васил Едрев  за подпомагане на дейността на органите на реда в областта. Със заповед на вътрешния министър Михаил Миков кметовете получиха пистолети Че Зет и комплект боеприпаси. Наградата е най-вече за помощта на морските общини, оказана за откриването в Бургас на ДНК лаборатория, която е втората в страната и ще спомогне за бързото разкриване на престъпленията в близо 10 области на страната. Комисар Васил Едрев благодари на всички присъстващи служители на МВР за всеотдайната работа.

Награда получи и управителят на строителна фирма „Мидия“  Димитър Янакиев, на чието изключително съдействие се дължи откриването на ДНК лабораторията в Бургас. На тържествения коктейл присъстваха още кмета на Созопол Панайот Рейзи, с чието съдействие морската община също отпусна средства за лабораторията и шефката на „Слънчев бряг“АД Малина Стратиева.

По-рано днес пред сградата на Областна дирекция на МВР – Бургас се проведе тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя в памет на загиналите полицаи, отдали живота си в изпълнение на служебния дълг.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук