15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Комисията по спорт насрочи среща с ръководството на Нефтохимик

На вчерашното Заседание на Комисията по спорт и младежки дейности към Общински съвет Бургас бе решено на 27-ми октомври (петък), от 15:00 ч., в сградата на Община Бургас, да се проведе среща между членовете на Комисията и ръководството на „Нефтохимик“.

Предложението за тази среща дойде от Съвета на директорите на футболния клуб и то е записано в Протокол от тяхно Заседание, провело се на 14.09.2017 г.  С оглед необходимостта от запознаване на общинските съветници с финансовото състояние на клуба и нужните средства за следващата календарна година, те възложиха на изпълнителния директор да изпрати писмо до Общинския съвет .

В писмото си Николай Тодоров кани членовете на Комисията по спорт на дискусия по темата, в спортен център „Изгрев“, където се помещава администрацията и част от тренировъчната база на „Нефтохимик“.  Поканата към представителите на местния парламент е за извънпротоколна среща, свързана с въпросите на клуба. Тя цели да ги запознае на място с дейността на клуба, който е собственост на Община Бургас.

След като разгледа писмото, Комисията прецени, че срещата трябва да се проведе в сградата на Община Бургас. Ръководството на „Нефтохимик“ уважава решението на съветниците и се надява в удобно за тях време, по други поводи, да успеят да посетят клуба и да се срещнат със спортно-техническото ръководство и треньорските екипи на детско-юношеската школа и представителния отбор, които да ги запознаят нагледно с всички аспекти от ежедневната си работа.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук