11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Контрабандни цигари, скрити в шофьорската седалка на ТИР заловиха на Лесово

220 кутии контрабандни цигари без акцизен бандерол откриха митническите инспектори на митнически пункт Лесово в тайници в шофьорската седалка и леглото в кабината на ТИР с румънска регистрация по сигнал на Гранична полиция. Камионът е пътувал в посока от Турция за Румъния през България. Съставен е акт за нарушение на Закона за митниците срещу шофьора на камиона- 20-годишен румънски гражданин с ивициали М.В.cigari_tir_1.jpg8 200 къса /410 кутии/ контрабандни цигари са задържани на МП Лесово при извършените митнически проверки през последното денонощие. 2 000 къса цигари са открити в облегалките на предните две седалки на лек автомобил „БМВ“ с българска регистрация. Колата е управлявал 22-годишния А. А. от гр. Ямбол.

Още 1 800 къса контрабандни цигари са иззети от тайници в задните седалки на лека кола марка „Форд“ също с българска регистрация, шофирана от 32-годишния А. А. от гр. Шумен.

19 700 къса /985 кутии/ контрабандни цигари са иззети на граничните митнически пунктове с Република Турция в Лесово и Малко Търново само от началото на седмицата.  

cigari_tir_2.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук