12.6 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Концесионерът на Летището: Превозвачи вредят на имиджа на Бургас като туристическа дестинация

По повод днешните действия от страна на някои фирми –превозвачи, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД – в качеството си на един от най-големите членове на  Бургаската регионална туристическа камара, изразява своето несъгласие с всякакъв вид действия, които водят до негативен имидж на Бургас като туристическа дестинация, съобщават от аеропорта. 

летище

„Като участници в туристическата верига, които със всички свои дейности се стремят да създадат и утвърдят позитивния имидж на дестинацията, не можем да приемем, че липсата на организация при престоя и паркиране на летището би се отразило добре на репутацията на град Бургас и страната“, пишат в съобщение до медиите оттам.

Срещу минималната сума от два лева на ден (месечна карта от 60 лв. с ДДС) автобусите имат възможност да използват паркингите и прилежащите съоръжения. При условие, че цените са били дискутирани и планирани преди година с възможност да бъдат калкулирани в разходите на транспортните фирми за предстоящия тазгодишен летен сезон, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД не може да се намеси в полза на превозвачите, както направи през миналата година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук