20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Концесионерът на Южния плаж в Слънчев бряг: Изнасилването е станало далеч от „Какао бийч“

Концесионерът на Южния плаж в Слънчев бряг отхвърли твърдението на Прокуратурата, че 13-годишно дете е изнасилено в близост до „Какао бийч“. Ето какво пише фирмата, наемател на ивицата в съобщение до медиите:

„По повод разпространено изявление от Бургаската прокуратура, с което се потвърждава инцидент с изнасилено 14-годишно момиче в района на дискотека „Какао Бийч“, отново и категорично заявяваме, че информацията не отговаря на истината. Такъв инцидент до „Какао Бийч“ и изобщо в концесионната територия на Южния плаж няма. 

Бяхме принудени да извършим собствено проучване и установихме, че действително РУП Несебър работи по жалба за изнасилване. Инцидентът обаче е станал далеч от „Какао бийч“ и извън концесионната територия на Южния плаж, чиято граница се явява реката.
Точното място, на което е извършено това зверско престъпление е от другата страна на реката, близо до станцията на Министерски съвет в неохраняема зона на плажната ивица, която повтаряме е извън концесията на Южен плаж. Въпросната зона е известна като „Нудисткия плаж“ и е изключително рискова, именно поради факта, че не се стопанисва от никого. 
 
Остро възразяваме срещу некоректно поднесеното описание на мястото, на което се е случил инцидента и цитирането на „Какао бийч“ като най-близко заведение, което не отговаря на истината. Отново призоваваме медиите за коректно и точно отразяване на фактите.“
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук