13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Костадин Марков: Обходните на Бургас са наш приоритет /видео/

Битието и биографията ми като заместник-кмет по строителството два мандата в този град, обуславя и акцентите ми в парламента. Въпреки че, научих, че всъщност тези неща, които съм си представял като акценти, като конкретна инфраструктура, обикновено са свързани с лобизъм. Само че лобизъм в чистия му вид – пред съответните министерства и съответните програми. Именно това са инфраструктурните проекти, които са важни за цялата област. Мога да изброя много от тях – обходът на Бургас на север, обходът на Бургас на юг, пътят за Малко Търново, обходите за слънчев бряг, които в момента се правят, но не са довършени, обходът на Камено.” Това обяви водачът на листата за народни представители на РБ – Глас Народен в Бургас Костадин Марков.

Според него, законодателните промени са също толкова важни. „Те касаят не само цялата област, но и цялата страна. Тези промени са свързани с облекчаването на режимите по издаването на разрешителни, по обслужването на гражданите и куп други неща, част от различните сектори у нас. Най-важното за Бургас е да изпълним всички проекти, които споменахме”, категоричен е Марков.

Водачът на листата в Бургас обяви, че коалицията влиза със самочувствие и в добра кондиция в предизборната битка.  Според него, увереността идва от активната работа в управляващото мнозинство през последните две години.

„Предстоят също така и много неща да се случат и те са свързани със сегашната ни програма. Самочувствието ни определено е добро, въпреки че оценката на свършеното до момента, раздели десницата. Именно оценката за свършеното до момента ни раздели”, отчете Костадин Марков и допълни: „Надяваме се да се преборим за втори народен представител в Бургас. Ако ме питате за законодателни инициативи – след две години в парламента, много неща изглеждат вече по-ясни и много по-стройно е подредена програмата както на мен, така и на бургаската организация. Тя е свързана с 10 – 15 закона, които трябва да се променят през следващия мандат.”

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук