10.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Костадин Стоянов опитал да съживи малката Краси със сърдечен масаж

“Съжалявам за случилото се. Поднасям искрените си извинения и съболезнования на семейството на Краси” Това каза подсъдимият за смъртта на 11-месечното момиченце, Костадин Стоянов. Днес той даде показания пред съда, от които стана ясно, че няма спомен за това как точно е станала катастрофата в Крушевец. По думите му, автомобилът му се „повлякъл  на ляво”.  След сблъсъка чук виковете на майката на Краси и започнал да търси детето.

снимка:24 часа, Диана Саватева
снимка:24 часа, Диана Саватева

Според разказа на Стоянов, при него дошли свидетели, които започнали саморазправа. Поради виковете на майката продължили да търсят детето и влезли в двора зад оградата /в която била опряна колата/, за да я избутат. Когато излязъл на тротоара някой бил извадил детето и то било поставено на капака на автомобила му. Стоянов твърди, че е опитал да му направи сърдечен масаж.

Присъстващи продължили да го заплашват, затова той се оттеглил на 20 метра и съобщил за инцидента на тел. 112. Той признава, че предната вечер е употребил алкохол, но твърди, че не е употребявал наркотични вещества. Окръжен съд Бургас изслуша днес 6 вещи лица и прие изготвените от тях физикохимична, биологична, автотехническа и четири съдебно-медицински експертизи. Съдът отложи делото, за да бъдат разпитани в следващо съдебно заседание неявилите се днес две вещи лица. Те са изготвили заключения по две химически и токсикохимична експертизи.

Процесът продължава на 27 март.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук