6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Крадец души крупие в Ахелой с найлонова торба, краде оборотни пари от игрална зала

25-годишен мъж от село Младово, Сливенско е обрал игрална залав с. Ахелой. Инцидентът е станал на 27 август,  около 04.45 ч., когато в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за извършен грабеж на оборотни пари и задействан паник-бутон в залата, разположена на ул. «Цар Симеон». игрална залаУстановено е, че малко по-рано в празната игрална зала, влязъл мъж, прикриващ главата и лицето си с анцунг, който се отправил към крупието – 46 годишна жена от Ахелой. Той я повалил на пода, опитвайки се да сложи найлонова торба върху главата й и да я задуши.

Докато натискал главата на жената в пода, нападателят поискал оборотните пари, като измъкнал от чантичката на крупието намираща се вътре сума от около 120 лв., след което побягнал извън залата.

В резултат на предприетите незабавни полицейски действия по «горещи следи» е установен и задържан извършителя на кражбата. Мъжът бил отседнал на квартира в Ахелой. Същият направил пълни самопризнания, като от него е иззета ограбената парична сума. П.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук