13.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Красимир Каракачанов: Оградата има респектиращ ефект

Има канали, по които и днес се преминават нелегално границите, но броят им намалява, защото оградата е респектираща“. Мнение е на военния министър Красимир Каракачанов, споделено пред БТВ. Според Каракачанов, срутване на ограда може да се случи навсякъде и нито една страна в света досега не е била неприкосновена.

Той определи скандала с оградата с Турция като предконгресен пиар на БСП. „По самата ограда трябва да се извършат още допълнителни действия, най-вече за видеонаблюдението, за да може превантивно да се установява и патрулите на гранична полиция и на армията да реагират по-бързо”, посочи той.

Само преди два дни депутатът от БСП Елена Йончева показа скандална снимка, от която ства ясно, че оградата по границата ни с Турция е всичко друго, но не и респектираща.

Самата Йончева обяви, че първоначално й е бил отказан достъп заради извършването на оперативно-издирвателни дейности и дори са преградили пътя й до съоръжението, но след много тежък разговор с „Гранична полиция“ е получила разрешение да се доближи. Снимката е направена на 17 октомври тази година в района на Малко Търново.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук