13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Криминалисти се натъкнаха на депо за крадени коли в Детелина

На депо за крадени коли се натъкнали криминалисти в карнобатското село Детелина, съобщиха от полицията. Крадените коли били намерени в двора на 45-годишния Недялко Христов. В двора му са намерени крадени автомобили с подменени регистрационни табели и пренабити номера.

Полицейска кола

Полицаите открили товарен автомобил „Мерцедес Вито” с поставена варненска регистрационна табела. При извършената справка е констатирано, че автомобилът е противозаконно отнет от Габровско. И още: БМВ Х 5 с поставени регистрационни табели със софийска регистрация. При извършен оглед на автомобила и техническо изследване е установено несъответствие и манипулации по номер на рама и продукционен номер на автомобила.

Ауди А 6 с поставена немска регистрационна табела, противозаконно отнет от територията на Второ Районно в Бургас/. Полицаите открили още части от МПС – рамка на купе на лек автомобил Мерцедес ML – противозаконно отнет от територията на Районно управление „Полиция” – Несебър/

Леките автомобили и намерените части са иззети. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Карнобат.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук