13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Кристиян Коджуклиев се е самоубил, скочил от сграда в София

Кристиян Коджуклиев, който известно време бе сред хората на Димитър Желязков – Очите, е скочил от сграда на ул. „Опълченска“ в столицата и е загинал, съобщава 24 часа.

 Кристиян Коджуклиев Снимка: Елена Фотева-24 часа

Информацията плъзна из Бургас, откъдето е Коджуклиев, около 21 часа. От ОД на МВР потвърдиха за инцидента, но отказаха подробности, тъй като е на територията на друга дирекция.

За последно името на Коджуклиев бе в новините през пролетта на м.г. докато криминално проявеният мъж бе за пореден път закопчан по обвинение в рекет, неговата майка се хвърли в морето от бургаския мост.

67-годишната Невена Коджуклиева скочи във вълните по обед на 24 април. Последната й заръка била да предадат на сина й Кристиян, че от всички обича най-много него.

Съпругът й Никола и близки роднини са убедени, че майката си е отишла от мъка по сина. Коджуклиев е бил прибиран от полицията и по други поводи, а преди 4 г. неизвестни заложиха бомба пред входа на кооперацията, където живееше под наем.

„Явно страхът за живота на сина й е направил психиката на Невена лабилна“, споделиха близки. Те казаха, че през последните години семейството й е търсило многократно специализирана помощ.

Самият Коджуклиев пък се оплаквал в затвора, че се страхува да не бъде убит, довериха запознати.

Последното дело срещу Кристиян бе за изнудване на айтойския адвокат Венелин Вълчев.

В началото на миналото десетилетие Коджуклиев бе сред доверените хора на Очите. Според запознати обаче направил няколко издънки, заради които босът го изолирал. Кристиян се пробва и в легалния бизнес като концесионер на плаж.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук