13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Крият контрабандни цигари във хляб

 Хляб с издълбана вътрешност и напълнен с кутии контрабандни цигари откриха в багажника на лека кола с българска регистрация митническите инспектори на Митнически пункт /МП/ Лесово при щателна проверка. Хлябът с цигари е пренасяла от Турция 69-годишна жена от гр. Ямбол с инициали Г.М., която е санкционирана с акт за нарушение на Закона за митниците. Общо 59 кутии цигари без акцизен бандерол са иззети от изобретения за тайници хляб и в джобове по дрехите на нарушителката, която е пътувала с лека кола „Рено Клио“ в късните нощни часове вчера.

hlyabcigari.jpgНови 8 опита за контрабанден внос на цигари от Турция в различни тайници на леки автомобили с българска регистрация пресякоха митническите инспектори на МП Лесово през последното денонощие при съвместни действия с Гранична полиция. Иззети са 9 440 къса /472 кутии/ цигари без акцизен бандерол. Всички нарушители са български граждани с адресни регистрации в град Ямбол.   

Само от началото на туристическия месец юли, митническите инспектори на граничните пунктове с Република Турция в Лесово и Малко Търново  са разкрили 56 опита за контрабанден внос на цигари и тютюн в търговски количества. Иззети са 67 740 къса

/3 387 кутии/ цигари биз бандерол и 5,7 кг нарязан тютюн за цигари.   

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук