13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Куката ранен при меле в „Час пик”, замесиха името и на шефа на РИОСВ /обновена/

Официалното откриване на сезона в  поп фолк дискотеката„Час Пик” в Слънчев бряг не мина без инциденти. Снощи там е станал масов бой, при който, по непотвърдена от полицията информация,  е ранен Камен Балбузанов-Куката, приближен на сочения за наркобос Христофорос Аманатидис – Таки. Куката е откаран в безсъзнание в бургаската болница, но след като се свестява подписва декларация и напуска здравното заведение. Не е ясно с какво е извършено нараняването в главата на мъжа, дали става въпрос за мачете или за обикновена бутилка.

Цветелина Рандева – говорител на ОД на МВР Бургас  съобщи, че към момента се изясняват обстоятелствата по възникналия инцидент като служителите на полицията гледат видеозаписи от въпросното заведение и районът около него.  Ще бъдат и свалени данни от свидетели и очевидци на инцидента с цел уточняване самоличността на участващите лица.

На откриването е присъствал и Митьо Очите, но той си тръгва от заведението преди инцидента. Вероятната причина за боя е скарване за жена. Спряга се името на Златка Райкова.

В заведението са присъствали и редица политици, много от общинските съветници на Несебър. В инцидента  беше замесено и името на шефа на екоинспекцията в Бургас и общински съветник от ГЕРБ Бойчо Георгиев.

„Когато е станал въпросният инцидент, с мачете ли е какво е, аз научих от медиите за това нещо, аз не съм присъствал в дискотеката, нито съм участвал в това събитие, нито съм бил свидетел. Така че искам просто името ми просто да не се замесва в този скандал”, заяви Бойчо Георгиев

Сериозно пострадали други посетители на поп фолк дискотеката няма. Звездата на вечерта Азис  е бил изведен от охраната невредим. С пукната кост на ръката е  един охранител, а джебчии са използвали хаоса, за да отмъкнат няколко дамски чанти и портфейли.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук