17.1 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Куклен театър в мол Galleria Burgas

 

От тази седмица съботите в мол Galleria Burgas стават запазена територия за детски забавления. Разнообразна театрална програма, наречена „Веселите кубчета”, ще радва напълно безплатно малчуганите в пет от почивните дни между 14 юли и 1 септември в големия атриум на търговския център.

Детските представления, които мол Galleria Burgas организира съвместно с Държавния куклен театър, ще се провеждат на 14 и 21 юли, 4 и 18 август и 1 септември, по три представления на ден между 11:00 и 15:00 часа. Спектаклите „Веселите кубчета” ще крият в себе си изненади и ще учат малчуганите как се прави куклен театър. Децата ще могат като истински актьори да водят кукли на сцената и да разкажат приказка с тях. С хумор, музика и игри ще бъде стимулиран техния талант, сръчност и въображение. Организаторите гарантират, че програмата ще бъде винаги неповторима и изненадваща. От управата на шопинг центъра разкриват още, че за да бъде забавлението пълно, фирми-партньори са подготвили вкусни лакомства.

 

Мол Galleria Burgas организира тези своеобразни „дни на детето”  като подарък за най-малките в горещите летни дни. В прохладата на търговския център децата ще могат да се развиват емоционално и интелектуално. Нашата амбиция е да сме не само тяхното любимо място за забавление, но и при нас децата да открият любовта си към театъра и изкуството, споделя мениджърът на мола Симона Първанова.

 

Още с откриването си в средата на май, мол Galleria Burgas даде заявка да се превърне не просто в най-горещата шопинг точка по южното Черноморие, но и да съвмести културни мероприятия, забавления за малки и големи и активна социална дейност. Богатият събитиен календар, който търговският център предлага на жителите и гостите на града, доказва всеки ден, че Бургас вече разполага с мултиактивно средище, в което всеки може да намери нещо за себе си.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук