13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Кунева: Ако скандалът с подслушването се замете под килима той ще започне да мирише

Лидерът на Движение „България на гражданите” Мeглена Кунева коментира днес в Бургас заключението на прокуратурата, че Цветанов е виновен за подслушването.

Кунева счита, че от това размиване на отговорността никой не печели и когато е назован човекът трябва да се изпълни закона, защото  ако това не се случи и целият скандал бъде заметен под килима той ще започне да мирише.

 „Надявам се като юрист да бъде приложен законът. От тази тройка, която беше подслушана Кокинов си подаде оставката като прокурор и си отказа да бъде  магистрат.  Смятам, че той даде сигнал, как трябва да се постъпи , нормално е и другите двама участници да се откажат от имунитета си и да бъдат разследвани. Очаквам да се приложи законът, но бившият премиер и бившият министър на МВР не искат да се оттеглят от листите.”

 Кунева коментира още, че страничният ефект от целия скандал с послушването и изтеклите разговори води до падане на избирателната активност . Според нея тезата, че всички са виновни не е вярна и трябва да се мисли как да се излезе от обезверяването на нацията.

 Лидерът на Движение „България на гражданите” още веднъж заяви, че следизборна коалиция с ГЕРБ е невъзможна”.

 „Уважаеми дами и господа как ме виждате точно в една в стая с хора, които говорят така, да мълча и да се затварям очите, няма как да стане, заяви Кунева .

 Кунева каза, че при срещите с хората основното, което те искат е работа и възстановяване на сриналите се държавни предприятия.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук