16.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Кунева: Ще търсим силни кандидатури за местната власт в Бургас

Няма отлив на структури от Движение „България на Гражданите” в Бургаски регион. От общо 560 членове в областта напусналите са едва 10. Това стана ясно по време на брифинг на Меглена Кунева, преди откриването на новия офис на партията в центъра на Бургас. 

 

Според Милен Керемедчиев това са хора, които са влезли в ДБГ с краткосрочни амбиции и след резултата от изборите са напуснали. „Това за нас е катарзис, изчистване на структурите”, допълни Керемедчиев.

Меглена Кунева подчерта, че Бургас заслужава най-доброто и Движение „България на гражданите” ще търси силни кандидатури за местната власт. Кунева заяви, че бургаският кмет заслужава достойно състезание затова движението търси достойни политици тук.

Новият областен лидер ще бъде избран до края на февруари от местните структури на Движение „България на Гражданите”, обясни Тома Биков. В момент в Движение „България на гражданите” членуват 10 хил. души в общо 253 регионални структури.

„Това, което може да срине правителството е нямането. Нямането на пари в бюджета, нямането на средства в семействата, нямането на средства в бизнеса , а когато има висока степен на корупция това нямане  се обяснява по един единствен начин, това че парите отиват не където трябва…тревожното е, че така се губи вяра във всичко. Целта на Реформаторския блок е по-скоро да влезем в управлението преди държавата да е рухнала окончателно.”, така Меглена Кунева отговори на въпроса ще има ли предсрочни избори.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук