18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Курортният комплекс „Слънчев бряг” със специално отличие за 2016 година

Курортният комплекс „Слънчев бряг” получи специален приз в категорията „ За най-голям ръст на приходите от туризъм в българската икономика за 2016 г.”. Това стана на официална церемония на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, която връчи годишните си награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Наградата бе връчена на председателя на Управителния съвет на Съюза на собствениците Елена Иванова от министъра на туризма Николина Ангелкова и председателя на Управителния съвет на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

„За цялостен принос в развитието на туризма на Българското Черноморие” – награда получи компанията „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД – концесионер на Летищата Бургас и Варна. Призът бе връчен от Елена Иванова.

Специални грамоти и статуетки бяха връчени в още 30 категории, обхващащи всички аспекти на туристическия бизнес.

Вече 20 години на престижната церемония се избират носителите на най – големите и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най – успешното предприемачество.

За първи път през тази година награждаването се проведе в партньорство с Националното сдружение на общините в Република България. Сред гостите на официалната церемония бяха също Зорница Русинова – министър на труда и социалната политика, кметовете на Варна, Велинград и Банско, народни представители, туристически организации, водещи компании, мениджъри и собственици в туризма

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук