14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Кървав ден за Бургас! Седем жертви при тежки катастрофи /снимки/

На 24 юни, около 13.55 ч. на пътя Бургас – кв. „Ветрен” възниква тежък пътен инцидент, при който „Фиат Пунто”, управляван от 68 годишна жена, навлиза в насрещната пътна лента, по която пътуват автомобили от Бургас в посока София, като допуска челен сблъсък с „Рено Сценик”, със софийска регистрация, управляван от 46 годишния В.А. от София. Във „Фиат” се придвижвали две жени – на 74 и 62 години и двама мъже – на 87 и 78 години, които заедно с 68 годишната водачка загубили живота си / четирима от тях починали на място, а една от жените починала впоследствие в болницата от нараняванията си/. Водачът на л.а. „Рено” – В.А. е откаран и настанен за лечение в отделение „Реанимация” на болница „Бургасмед” с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак / в областта на капачката на коляното и бедрото/. „Как ще караш в платното за насрещно движение? Разбрах че са били с народни носии, явно са били възрастни хора. До колкото знам са се връщали от някакъв фестивал“, коментира очевидец на катастрофата.   Движението в пътната отсечка продължава да е затруднено, като трафика се отбива през надлез „Джъмбо” в посока „ЛУКОЙЛ”, с. Свобода, Камено и автомагистрала „Тракия”.

На 23.06.т.г. около 10.50 ч. на пътя между Поморие и Ахелой, в района на „Солниците”, случайно минаващ помориец забелязал в канавката мотоциклет и тяло на човек. Установено е, че трупа е на 22 годишния Д.Ц. от Поморие, а мотоциклета е – „Хонда CB 600 F”, с бургаска регистрация, закупен от Д.Ц. на 26.05.т.г. с договор за покупко-продажба, но непрехвърлен в законовия срок. Датата, часа и причините за настъпилия тежък пътен инцидент са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24.06.т.г. около 13.03.т.г. по пътя Бургас – Малко Търново, малко след Звездец в посока Малко Търново, в условията на десен завой, мотоциклетист се удря челно в лек автомобил с чуждестранна регистрация, пътуващ към Бургас, като от удара отскача и се блъска във втори лек автомобил. От инцидента на място е загинал мотоциклетиста.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук