13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Лаборатория „ Лина ” с безплатни консултации на изложения „Зона Здраве” /видео/

Една от най-големите медицински лаборатории в България – „ЛИНА”  участва във второто издание на изложението „Зона Здраве”.  То  се провежда  тази събота и неделя в Мол „Галерия” – Бургас и преминава при голям интерес . На щанда на лабораторията посетителите  могат да задават своите въпроси за различните видове изследвания към специалистите по клинична  лаборатория, микробиология, биология, вирусология, паразитология и трансфузионна хематология. В лаборатория Лина пациентите могат да си направят и тестове, които се правят само тук в региона,  като теста за туберкулоза  T – SPOT.TB.  Бургазлии днес бяха консултирани безплатно от доц. д-р  Сашка Михайлова специалист-микробиология.

За посетители  на здравното изложение лаборатория Лина предлага на щанда си  и специални стрес карти, които показват нивото ви на тревожност. Тук на щанда се предлагат и консултации за бъдещи майки.

На щанда на лаборатория  „Лина” може да получите и съвети от специалист вирусолог.

Лаборатория „Лина”,  заедно с Национална пациентска организация  извършва безплатни анонимни  изследвания  за ХИВ/ СПИН. Те  се провеждат на отделен щанд.

През утрешния ден на изложението  д-р Ярослава Маринчева ще представи  предимствата на течно-базираната цитонамазка.  Презентацията е подходяща за жени на възраст над 20 години, желаещи да бъдат информирани за златния стандарт в превенцията на рака на маточната шийка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук