11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

„Лазур” спечелиха за Бургас основен ремонт на спортна площадка

Когато тази година спортната площадка на ул. „Дебелт“ в к-с „Възраждане“ грейне обновена, бургазлии трябва да знаят, че заслугата е на момчетата от футболния отбор „Лазур“. Миналата година те спечелиха националния любителски турнир Kamenitza Фен Купа. Една от наградите им е да кажат къде да се инвестират събраните чрез благотворителната кампания „Дари Гол“ средства, в размер 10 733 лева. Шампионите избраха тази често използвана и любима на децата площадка във „Възраждане“.

DSC_0839Средствата бяха официално дарени днес, по време на церемония с участието на кмета Димитър Николов, Кирил Глушков – мениджър „Събития“ в „Каменица“ АД, и председателя на БОК Стефка Костадинова, която е лице на благотворителната кампания.

DSC_0819Кметът Николов отправи специални поздрави към момчетата от „Лазур“ и благодари на „Каменица“ за добрата инициатива, която кореспондира с политиката на Община Бургас за подкрепа на любителския и детския спорт. Именно заради нея тази година Бургас е Европейски град на спорта.

DSC_0827Стефка Костадинова пожела успех на „Лазур“ и в новото издание на Kamenitza Фен Купа. Регионалният кръг в Бургас е на 9-10 май.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук