16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Лайънс Клуб Виа Понтика и Дядо Коледа развеселиха малчугани

Броени дни преди празниците малчуганите от бургаския „Център за настаняване от семеен тип“ в к-с „Славейков“ бяха посетени от истински Дядо Коледа. Той им донесе подаръци и играчки, нов бойлер, от който домът им имаше нужда и дрешки, които децата му бяха писали да им докара. В предпразничното настроение, организирано от Лайънс Клуб „Виа Понтика“, преобладаваха детските усмивки и радост, които всяко дете трябва да има по празниците. Стихотворения рецитирани от момиченцата и момчетата в дома бяха съпроводени с песнички и снимки за спомен с Дядо Коледа, накрая на вечерта той бе изпратен от тях при другите деца, които трябва да посети за празниците.

„За нас е важно да помагаме на обществото, както и на малките деца, които имат нужда от внимание и поводи за усмивки. Те са нашето бъдеще“ – коментира Мирена Георгиева, Президент на Лайънс Клуб „Виа Понтика“.

Под мотото „Ние служим” като част от световното движение „Лайънс Интернешънъл“ и Дистрикт 130 България Клубът ще продължи да инициира подобни мероприятия, които предстоят още в началото на следващата година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук