10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Легендата на българската естрада Лили Иванова гостува в мол Galleria Burgas

Примата на българската естрада, голямата Лили Иванова, ще гостува в едно от най-емблематичните места в града, мол Galleria Burgas от 19,30 часа на 10 август (петък). Всички нейни почитатели, дошли в най-големия търговски център на южното Черноморие, ще имат възможност да видят на живо звездата и да получат автограф.  С томбола ще бъдат избрани 10 щастливци, които ще си тръгнат с билети за концерта, който най-популярната и обичана от поколения българи изпълнителка, ще изнесе на 25 август в Летния театър.  За своя концерт Лили Иванова е подготвила изцяло нова програма. Тя ще излезе на бургаска сцена заедно с плеада от 13 хитови музиканти като Мишо Йосифов, Стоян Янкулов -Стунджи, Живко Петров, Веселин Веселинов- Еко, Калин Вельов с и др. Бургаските й фенове ще чуят познати песни, но с нови аранжименти, както и такива, които ще бъдат изпълнени за пръв път на сцена.

 

С най-новата си изненада за жителите и гостите на града, мол Galleria Burgas затвърждава позициите си като културно средище, наред с място за шопинг и среща с приятели. Търговско-развлекателният център не спира да търси, осигурява, организира и предлага различни мероприятия, които обогатяват социалния живот и дават нови емоции и забавления както на местните жители, така и на туристите през летните месеци.

 

Мол Galleria Burgas е мястото, което дава безброй възможности – за среща с любимата звезда, за развлечения на децата, за доказване на спортни таланти, за среща с културата и историята на родината ни, изложби, забавни мероприятия, игри и събития на изкуството. Именно там всеки посетител има  шанса, да си тръгне с безплатен билет за концерта на най-голямата българска естрадна прима, или поне с автограф, който да ни напомня за срещата с таланта, вдъхновил поколения българи.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук