9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Летният тур „Бургас 2019“ продължава в Деултум

Тази събота Летният тур „Бургас 2019“ ни отвежда в античния град Деултум. Калин Вельов и неговата група Тумбаито застават зад Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа в четвъртото от поредицата летни събития в тринайсетте общини от Бургаска област. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Пресцентър - община Бургас

Горещи летни ритми, дръм шоу и танци под открито небе ще видят гостите сред руините на  древно римско селище.  Археологическият резерват Деултум се намира на 15 км от Бургас, на територията на Община Средец. До него може лесно да се стигне с кола, като специално за случая ще бъде обособена зона за паркиране.

И този път до мястото на събитието ще има осигурен и безплатен транспорт от Бургас. С оглед на по-добрата организация и удобство на пътниците, всеки, който избере този начин на придвижване, ще трябва предварително да се снабди с билет, който да представи при качване в автобуса. Билетът е безплатен и има за цел единствено да гарантира мястото ви в автобуса както на отиване, така и на връщане. С билети може да се снабдите до 17 часа днес в сградата на Община Бургас (ул. „Александровска“ 26) или в Туристически информационен център. И този път автобусите ще тръгват от Областна управа – Бургас. Часът на тръгване е 19:00, а връщането – веднага след концерта – в 22.00 часа.

Всички събития, включени в програмата на Burgas 2019 Summer Tour, са с вход свободен. Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа 2019 е подкрепена от 13-те общини в област Бургас. Повече информация ще намерите на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/Burgas2019.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук