10.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

„ЛИДЕР“ : Влизаме в парламента, ако изборите бъдат честни

„От най-голямата извънпарламентарна партия „ЛИДЕР” ще се превърне в парламентарно представена политическа формация. На миналите избори спечелихме 3,6% от гласовете на избирателите и за малко не успяхме да прескочим 4%-та бариера. Убеден съм, че ако изборите не бяха манипулирани щяхме да бъдем в Народното събрание.” Това заяви  областният координатор на „ЛИДЕР” Димитър Колев, който е номиниран за водач на листата на ПП ЛИДЕР и коалиционните им партньори ПП „Национален Идеал за Единство” /НИЕ/.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                снимка: областият координатор на ЛИДЕР Димитър Колев вярва, че партията ще влезе в парламента, ако няма манипулации на изборите

Мотото на предизборната кампания на коалицията ще бъде „Да съживим икономиката на България”. ЛИДЕР ще работи за създаване на нови работни места, като това реално ще се случи още по време на кампанията. Вече е договорено малки и средни фирми от България, без такси и депозит, да зареждат една от големите, чужди търговски вериги в страната със собствена продукция.

Като конкретни предложения до служебния кабинет бяха посочени няколко приоритети: държавата да се разплати с фирмите, на които дължи средства, максимално бързо възстановяване на ДДС, намаляване на такса пренос за производителите на енергия.  

Димитър Колев подчерта, че от ЛИДЕР и „Ние” се надяват на чести и демократични избори. Новината, че за вота в страната ни идват 22-ата дългосрочни наблюдатели  на ОССЕ и 220 краткосрочни визите е показателно, че има реални съмнения за честността и резултатите от предходните избори.

 

„Притежаваме необходимия експертен капацитет и възможностите да участваме във властта. Чрез прокарването на нашата концепция в бъдещия парламент на България, коалицията ЛИДЕР-НИЕ ще съумее да спомогне за преодоляването на сегашната тежка политическа и икономическа криза, заявява Димитър Колев, областен координатор ЛИДЕР.

 На брифинга присъстваха още областинят координатор на „НИЕ” Тодор Делев, Стати Петров- общински координатор на ЛИДЕР, Георги Янев от ЛИДЕР Айтос и други активисти на двете политически формации.

 

 

 С подробностите около програмата и целите ще бъдете запознати на предстоящата пресконференция, на която ще можете свободно да задавете въпросите си към участниците : Димитър Колев, Стати Петров – Общински председател ЛИДЕР, Марин Лазаров, Георги Янев и др.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук