14.3 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

ЛИДЕР, в коалиция с НИЕ, БНД И ГЛАС, се регистрира за изборите в Бургас

ЛИДЕР се включи в битката за депутатските места във втори многомандатен район- Бургас. В късния следобед на петък областният координатор на ЛИДЕР в морския град Димитър Колев внесе документи в РИК под номер 9. След заседание на районната комисия в събота, ще бъде обявена и официалната регистрация на коалицията.

 

Водач на листата на ЛИДЕР без изненади е финансистът и общински съветник Димитър Колев. Председателят на ЛИДЕР за Бургас е доказан експерт в сферата на финансите, изпълнителен директор на съживеното сливенско предприятие „Динамо” и член на съвета на директорите на ОЗК „Застраховане”.  Професионализмът на Димитър Колев бе доказан и с избирането му за председател на комисията за международно сътрудничество и оперативни програми към Общински съвет- Бургас.

 

Веднага след него е мениджърът Марин Лазаров, който управлява Порт Флот. Коалиционните партньори си разделят следващите две места. Трета в листата е юристката от Гражданска Лига за Активно Сътрудничество- ГЛАС- Десислава Йотова. На четвърто място е представителят на Българска Нова Демокрация. Това е  икономистът Йордан Атанасов, познат като управител на известна търговска марка в Бургас. Четиримата кандидат- депутати си пожелаха честни избори и успех, за да могат да реализират идеите си за икономически патриотизъм и съживяване на българската икономика. Ясните стъпки за подпомагане на малкия и среден бизнес, на които ЛИДЕР са базирали своята програма, ще дадат мощен тласък на задъхващите се дребни предприемачи, които се явяват основни работодатели в България

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук