16 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Лодка, ресторант, музей – 35 лева

Цялата история на остров Св. Анастасия, както и легендите, които витаят около него ще бъдат показани в завършения вече музей на малкото късче земя.  Освен артефактите там са разположени модерни видео-инсталации, както и специализирана техника за 3D анимации.

От местната администрация не са пропуснали и звуково-светлинните ефекти. Цената за посещение в любопитния малък музей на Острова ще бъде 6 лева. Децата и учениците ще влизат безплатно. Ресторантът пък ще работи както на свободна консумация, така и с меню за деня, включващо закуска, обяд или вечеря, което гостите ще могат да закупят предварително или на място. Дневното меню ще включва по няколко ястия и напитки, като то ще бъде направено така, че да даде възможност на туристите за ограниченото време на престоя си да вкусят от всичко най-типично за региона.

Обедното и вечерното меню ще е на цена от 20 лв. за възрастни и 10 лв. за деца до 12 г., закуската ще е на цени от 12 лв. – стандартно и 6 лв. – детско. Гостите на Острова ще имат възможност да закупят и комбинирани пакети, които съчетават пътуване с кораб, хапване в ресторанта, с или без включено посещение на музей. Пакетите дават отстъпка от индивидуалните цени до около 15  %.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук