24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Лозенец си нов Медицински център

Днес бе осветен и празнично открит новопостроеният Медицински център в курортно селище Лозенец. Амбулаторията за индивидуална практика за първична медицинска помощ и амбулаторията за индивидуална първична дентална помощ  е разположена в центъра зад Кметство Лозенец и ще бъде отворена за всеки, който има нужда от лекарска помощ през четирите сезона на годината. В него гражданите ще получат внимание и грижи от специалист вътрешни болести, стоматолог и рехабилитатор.

Строежът отне около година, но усилията от дългата работа са налице и местни и туристи вече могат да се възползват от лекарска помощ.

Днес на празничното освещаване отец Стоян прочете молитва за здраве , а кметът на Община Царево инж. Лапчев с радост преряза лентата на Медицинския център и поздрави събралите се жители:

„Медицинският център е плюс за летовниците, но най- голяма полза от него ще имат жителите на Лозенец, тяхната радост се вижда днес по лицата им. Дълго пожелаваният Медицински център бе част от нашите политики, които следваме от началото на управлението, преди шест години, така че смело мога да заявя, че обещаното е изпълнено. Тук е и мястото да благодаря на изпълняващия в последните месеци длъжността  кмет на Лозенец, г-жа Гандиева, която неуморно работи, за да бъде завършен днес този център и за новия летен сезон жители и гости да има къде да потърсят медицинска помощ.“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук