9.9 C
Бургас
събота, април 20, 2024

„Локомотив“-Бургас спечели турнира „ Фен купа ГЕРБ Бургас “/снимки/

„Локомотив“-Бургас спечели първото място в турнира „Фен купа ГЕРБ Бургас“, като победи отбора „Общински гори Средец” с 2:0 (0:0). Турнирът се проведе за пета поредна година на спортното игрище в бургаския ж.к. „Изгрев“. Във футболното състезание се включиха повече от 300 участници и 32 отбора. Наградите на отборните връчиха водачът на листата на ГЕРБ Ивелина Василева и кандидатите за народни представители Жечо Станков и Галя Василева. На трето място остана отбора на „Бараба бойс“.

Бяха връчени и индивидуални награди . Тодор Тодоров от „Бараба бойс“ беше отличен като най-добър вратар, Янко Яръмов от „Локомотив“-Бургас стана най-добър нападател, а като най-полезен играч беше награден Юлиян Николов от „Локомотив“-Бургас.

„Гарантирам ви, че ще продължаваме, както до сега, да подкрепяме спорта. Всичко направено ще бъде надграждано. Очакваме скоро да бъде готова спортната зала „Арена“ и ако ни подкрепите гарантираме, че 2018 година ще можем да направим турнира там. Също така очакваме и изграждането на плувния басейн в ж. к. „Славейков“. Това са само част от дейностите и усилията ни да подкрепяме спорта”, каза Ивелина Василева пред участниците.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук