8.8 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

„Лудогорец“ и „Локо“ Пд максимално мобилизирани за финала на Суперкупата

Мачът за Суперкупата на България ще се играе утре вечер от 20.30 часа на стадион „Лазур” в Бургас. Двубоят се явява генерална репетиция за отборите на „Лудогорец” и „Локомотив Пловдив” преди участието им на евротурнирите.

 

Двубоят на практика е повторение на финала за Купата на България, който беше на същия стадион на 16 май.

 

И двата отбора участват в европейските турнири и много трудно може да се вмести мачът за Суперкупата между техните участия, затова е изтеглен по-рано.

 

Треньорът на „Лудогорец” Ивайло Петев заяви, че на терена ще видим час от новите попълнения и тези футболисти, които смята, че са в оптимална форма. „Подготовката ни за момента мина нормално с изключение на мача с Рубин, който пропадна. Мачът утре се явява генерална репетиция за мача с Динамо. Като цяло това, което не ми се понрави е провала на контрола с Рубин. Утре ще видим как ще стоим на терена. Двубоите са доста интригуващи и зрелищни. Ще пусна тези момчета, които са в оптимална форма. Ние ще подходим мобилизирано. Това е трофей, който нямаме във витрината, а искаме да добавим. Имаме много време и няма да се пестим до мача с Динамо Загреб“, каза Петев.

Емил Велев заяви, че тази купа е доста престижна и отборът на Локо Пловдив ще иска да попълни витрините си с още един трофей.

Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев изрази надежда, че отборът му ще спечели Суперкупата на България.

“ Тази купа е доста престижна. Ние ще искаме да попълним витрината с още една суперкупа. Не мисля, че трябва да се пести някой играч да не играе, защото до мача с Витес много време. Както е за всеки мач и сега зарядът е на ниво. Видях, че в регламента пише, че няма да има продължения. Аз предлагам направо да изпълним дузпи“, коментира Кокала.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук