9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Луксозният календар на Общината за 2015 е една от наградите в инициативата „Да украсим Бургас“

Нов луксозен календар за 2015 година от лимитирана серия на Община Бургас ще получи всеки участник в надпреварата „Да украсим Бургас“. Освен тематична фотография за всеки месец от годината, тук ще намерите и изпитани рибни рецепти за всеки вкус.

f5f651f5459c65c8cf589ba4a5509c38Коледната инициатива „Да украсим Бургас“ стартира преди броени дни. Тази година голямата награда за отличената номинация е тематичен сувенир, предоставен от Общинското предприятие „Морски знаци“. Той е ръчно изработен и ще се впише в празничната атмосфера на вашия интериор.

Популярността и позитивната насоченост на конкурса „Да украсим Бургас“ прехвърли очертанията на града. Тук взимат участие ентусиасти от съставните селища и квартали, жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, детски градини, училища и др.

Участието е лесно и включва само две стъпки – трябва да направите снимки на украсеното място. Кадрите  изпратете на е-мейл: [email protected]. Не забравяйте да добавите – име, телефон за връзка и точен адрес. Предимство имат обектите с външна декорация.

Всички ентусиасти могат да запретнат ръкави и да започнат с декемврийските изненади. Не пестете идеи и импровизации. Предложенията очакваме до 20 -ти декември /последен  ден от конкурса/.

Снимковият материал ще бъде подробно разгледан от жури. Победителят ще бъде обявен на 22-ри декември /понеделник/.

Всички участници ще получат рекламни подаръци от Община Бургас.

Историята на надпреварата показва, че независимо от стила на украсата  –  от ръчно изработени свещници и венци, мащабни фигури на коледни герои, през снежен интериор от естествени материали , дървени шейни и фенери, до космополитна феерия от цветове, празниците са най-светли, когато са споделени.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук