11 C
Бургас
четвъртък, май 16, 2024

Любовна пейка подаряват в Несебър за Свети Валентин

Любовна пейка е най- романтичната награда, която ще получат двама влюбени в града на ЮНЕСКО. Това е изненадата на второто издание на Фестивала „Уикенд за любов и вино в Несебър”.

Изненадите не свършват до тук. В специално построена и украсена като за сватба шатра, всички влюбени  могат да изработят свой “дар за обич”, да танцуват с любимия човек под звуците на жива салонна музика и рок-балади, да украсяват торти и да се състезават в много игри и конкурси с примамливи награди.

В последните години Несебър се превърна в предпочитано място за сватби. През изминалата 2013 година в древния град, край морето, са сключени 116 граждански брака и близо 80 църковни венчавки. Все повече чужденци избират да се врекат във вярност сред древните руини на Несебър.  Силвия Кацарска живее в Пловдив, но вече е решила, че ще се венчае в Несебър и знае точното място.

Идеята да се развива сватбен туризъм в Несебър започва преди 4 години с една реставрирана стара, сватбена рокля от дизайнера Нури Димитрова и се развива с разработването на специален сватбен маршрут сред руини и църкви, за да се стигне до фестивала „Уикенд за любов и вино в Несебър”

Голямата награда на “Уикенд за любов и вино в Несебър” е  фотосесия- „Нашата любов в Несебър“ от сватбения фотограф – Влади Балевски.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук