13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Лютви Местан: Задачата на Бургас е да постигне 30 000 гласа на евровота

Движението за права и свободи мобилизира сили в Бургаско преди изборите за Европейски парламент. Имената на кандидате от Бургас ще станат ясни в края на март, а окончателната подредба на листата за евровота ще бъде оповестена след решение на централното ръководство – най-късно до 20 април.

*Лидерът на ДПС пристигна в Бургас с автобус, обрадент от солидна охрана. Така, според него, пътували продуктивните екипи.

„Задачата на Бургас е да постигне високи стойности на вота – над 30 000 гласа. На последните избори имахме само 22 000. Трябва да отбележа, че освен да искаме гласове, ние идваме с много ясна програма, която си струва силната подкрепа”, заяви в Бургас лидерът на ДПС, Лютви  Местан. В морския град той провежда среща с местните структури на партията от Бургас, Ямбол и Сливен.

„При управлението на ГЕРБ немалко избиратели не можаха да упражнят свободно вота си. Това е един много голям резерв. Имаме предвид мобилизирането на онези избиратели, които по една или друга причина не са упражнили правото си на глас на предишните парламентарни избори. Нашите избирателите осъзнават значението на този вот. Нямам съмнение, че тук ще регистрираме много високи стойности на мотивация”, прогнозира Местан.

Партийната среща на ДПС е затворена за журналисти. Очаква се да приключи около 21.00 часа. На нея трябва  да бъдат начертани стъпките, които ще предприемат местните структури преди и по време на изборите за Европейски парламент.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук