13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Лято 2017: MTV стяга грандиозен фест във Варна!

Пускат билетите в края на март

Първата голяма международна продукция, организирана у нас от музикалния телевизионен канал MTV ще се състои във Варна на 15 юли т.г. Това съобщи днес Марк Суифт, старши вицепрезидент на компаниятя Viacom International Media Networks. Най-голямото лятно събитие, организирано от телевизионния канал – MTV presents VARNA BEACH в България, ще се състои на Южния плаж в града и ще бъде организиран съвместно с Община Варна.

„Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители, каза още Марк Суифт. Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо“.

По време на представянето на проекта не бяха съобщени подробност за участниците в него, но според разпространената информация става дума за световноизвестни звезди, чиито имена ще бъдат уточнени по-късно. „Това е фантастичен ден за България, каза пред медиите Иван Портних, кмет на Община Варна. Вълнуваме се от факта, че на 15 юли ще бъдем домакини на MTV във Варна и това ще бъде най-голямото събитие на живо, организирано някога в града“.

Според представители на MTV събитията, организирани от телевизията, винаги са грандиозни и ефектни. В други европейски градовете са събирали над 30 хил. души. Преговорите за организирането на MTV presents VARNA BEAC са отнели две години. Трите основни цели, които си поставят MTV и Община Варна са популяризиране на България като туристическа дестинация, стимулиране на икономическия растеж на страната и мотивация на младите хора в България, пише dnevnik.bg

Като част от събитието MTV presents VARNA BEACH, каналът ще предава на живо музикалното шоу на варненския плаж. Билетите за концертите в рамките на проекта ще бъдат пуснати в продажба от 31 март на цени от 69 лв. Той ще бъде промотиран в продължение на 2 месеца по всички канали на MTV.

Цялото шоу ще бъде заснето в едночасов филм, който ще бъде излъчван многократно в продължение на 7 месеца. Проектът, който предстои да бъде реализиран във Варна е продължение на дългогодишната традиция на MTV за партньорство с бордове и управителни съвети на туристически фирми за популяризиране на градове и цели региони сред младежките аудитории.

Сред последните съвместни музикални проекти на живо, се открояват събитията MTV Crashes в Плимут и Ковънтри (Англия), Club MTV в Хърватия, Дери, Гьотеборг и Суонзи, без да се пропуска флагманът Музикални награди на MTV Европа, който миналата година бе проведен в Ротердам. През септември т.г. предстои да бъде организирано и събитието MTV presents Gibraltar Calling.

Подробности за програмата на феста очаквайте в официалната страница на събитието mtvvarna.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук