20.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Мадона си хареса бургаския мост

Футуристичен проект, който е заснет на бургаския мост се появи в официалната тъмблър страница на Мадона. По клипа е работил бургаския фотограф Красимир Марчев, а сцените са заснети малко след ремонта на градския „символ“. Световната звезда явно е била развълнувана от бургаския проект като под публикацията е споделила: „Мостът е добра метафора на свободата. Харесва ми. Искам да премина по него“.

Видеото може да видите тук: http://madonna.tumblr.com/post/66908049074/the-bridge-atelie056-bridges-are-good-metaphors

„Такъв интерес не съм очаквал. Това е втори филм, който пускам, като мое участие в проекта #artforfreedom на Мадона. С първия не се случи нищо. Снощи по време на живото представяне на избрани от Мадона проекти, беше показан и моя филм. Най-ценното за мен бе коментара на Мадона“, сподели за zonaburgas, Марчев.

Той и екипът му са работили по видеото една нощ като снимките продължили над 3 часа.  „Не съм правил голяма предварителна подготовка. Хрумна ми идеята за новото видео, поисках разрешение от Община Бургас и съдействие за осигуряване на електричество от фирмата, която поддържа осветлението на моста. Бързахме, за да хванем все още хубавото време и успяхме“, допълни бургаският автор.

Във видеото са участвали доброволци и приятели на Красимир с най-различни професии – балетисти, готвач, дизайнер.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук