20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Майката, изоставила бебето си: Нямах къде да живея, бях отчаяна!

Бях отчаяна! Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”. Това сподели пред Нова тв Лидия Делева – майката, изоставила 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече „деца без бащи”.

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.

„В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони, заедно с детето”, разказа Лидия.

Преди да се настани във въпросния дом, семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.

Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.

Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си.

„Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук