14.9 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Майката, която изостави първото бебе на 2015-та, си го иска обратно

Майката на първото бебе за 2015 г., което се роди в бургаската болница, се е появила и е поискала да си го вземе, научи 24 часа.

Ромката Катя избяга от болницата часове след раждането, а грижите за малката Иванка поеха неонатолозите от отделението.прегледи, бебе Тогава шефът на Родилното д-р Антонио Душепеев каза, че болницата ще има административни грижи за детето и то ще остане под наблюдение, за да се даде време на майката да размисли.

Междувременно обаче момиченцето се разболяло от инфекция, породена от нездравословния начин на живот на майката и в момента е под денонощните грижи на специалистите, казаха от болницата.

Докато била бременна, 22-годишната ромка не е посещавала женска консултация, уточниха от здравното заведение. Бебето се роди в 4:45 часа сутринта на 1 януари, с мерки 2,750 кг и 49 см.

22-годишната Катя, която е от Средец, е била в добро здравословно състояние. Когато се появила на 4 януари сутринта в болницата, за да си търси дъщерята, лекари й съобщили, че детето не е добре.

Все още не е ясно колко време бебето ще остане в отделението, казаха от МБАЛ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук