13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Майката на Атанаска пред „24 часа“: Не вярвам, че дъщеря ми е убила Алекс

Не вярвам, че дъщеря ми Атанаска е извършила убийство. Не е способна на такова нещо, каза за „24 часа“ преди минути Светлана Димитрова, майка на задържаната Атанаска Георгиева и тъща на хотелиера Веселин Тошев, чийто хотел бе разбит от маскирани спецполицаи вчера. 

 

Image_4031870_126Светлана отрече и дъщеря й Атанаска да страда от някакво психическо заболяване.

„Тези дни Атанаска беше болна и умишлено не идваше при нас и децата, за да не ги зарази. Последно се чух с нея в четвъртък /бел.ред.10 март/ и тя ми каза, че още е болна. Повръщало й се, краката й треперели. Не вярвам дори, че е излизала от квартирата си“, сподели Светлана Димитрова.

Тя се оплака, че при спецакцията на полицията срещу нея е бил насочен пистолет от маскиран полицай, а в полицейското управление я държали с часове без някой да я разпитва и да й каже нещо. Дъщеря й Северина също стояла с часове в полицията. Тя била пусната около 17 часа, а майка й – около 18:30 часа.

Едва като се прибрах от медиите разбрах, че другата ми дъщеря Атанаска е арестувана за убийството на Александра, твърди тъщата Светлана Димитрова. „Вижте 6-годишната ми дъщеря. Полицаите нахлуха пред нея. Психиката на това дете е променена, погледът му е различен вече“, оплака се хотелиерът Веселин Тошев, собственик на претарашения хотел „Лагун“ в Поморие.

Image_4031875_128

на снимката: хотелиерът Веселин Тошев

 

„Нямах никаква възможност да говоря с моята съпруга. Аз бях отцепен в една стая на един диван. Никой не ни даваше обяснения“, каза още хотелиерът. Той отрече да е вземал заем от бащата на убитото момиченце Веселин Тодоров-Германеца, който се занимава с лихварска дейност.

Тъщата Светла обаче призна, че зет й е имал заем от Германеца, но сумата била между 5 и 10 000 лв. и била изплатена още миналия август.

Никой нищо не ми каза в полицията, снощи от интернет разбрах, че съм убийца, сподели съпругата на хотелиера Северина Димитрова. Днес по обяд те разговаряха с екип на вестника, тъй като искали да изчистят името си.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук