11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Майката на Джубрилов крила данъци от погребална агенция

Бургаската окръжна прокуратура е повдигнала обвинение на  Антоанета Джубрилова  за това, че е укрила ДДС  в размер на 15 217 лв., като управител на погребална агенция „АРЕЯ – 1″ ЕООД . Обвиняемата е майка на обявения за издирване от Интерпол за лихварство и рекет Любен Джубрилов- президент на българската федерация по смесени бойни изкуства/ ММА/. Делото е насрочено за 5 декември.

Антоанета Джубрилова е обвинена по чл.255 от НК за това, че през периода от 01 януари 2004г. до 13 юни 2005г., в качеството си на управител на „АРЕЯ – 1″ ЕООД, е избегнала плащането на данъчни задължения.

Джубрилова не предоставяла фактурите, по реално извършени от дружеството погребални услуги,  на счетоводителя на фирмата за изготвянето на данъчни фактури.  В резултат на това са подадени декларации с невярно съдържание в данъчно подразделение „Зора”.

До приключване на съдебното следствие в първоинстанционния съд обаче, в края на април тази година, Джубрилова е внесла данъчните  задължения в размер на 15 217,27лв., заедно с лихвите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук