18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Малката Рижа отнесе 350 лв. глоба заради „тъпи ченгета”

Симеон Стоянчов, известен като малката Рижа в Бургас, продължава със серията хулигански прояви, заради които почти всяка седмица се изправя пред съда. Докато чака развоя на висящо дело за хулиганство и още една преписка по същото обвиние, той си „спечели” и глоба са поредната изцепка.

снимка: 24 часа, архив
снимка: 24 часа, архив

След като на 3 октомври Стоянов предизвика скандал пред Следствената служба в Бургас, на 7-ми, посред нощ се е изявил пред сградата на ОД на МВР в центъра на града.
Около 23 ч. Стоянчов влязъл във фоайето на управлението, веднага бил забелязан от дежурния, който му наредил да излезе.

Рижата го послушал, но започнал да буйства. Извадил връзка с ключове, с прикрепен към нея остър предмет и ги заблъскал в земята. Започнал да крещи към дежурния и още един негов колега „тъпи ченгета”.

Поведението му наложило намесата на служители от Първо РУП-Бургас, които са го отвели до полицейското управление за установяване на самоличността, тъй като 27-годишният криминално проявен бургазлия не е представил документ за самоличност.
Само два дни по-късно по бързата процедура Малката Рижа е бил изправен пред съда.

Случаят очевидно не е изолирана проява, поради което съдът намира, че за постигане целите на превенциите на административните наказания на нарушителя следва да бъде наложена глоба над средния размер, предвиден в закона за това нарушение, а именно 350 лв. , се казва в съдебното решение.

Симеон Стоянчов, който е брат на убития Калоян Стоянчов, в момент е с влязла в сила присъда пробация.

24 chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук