16.5 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Малчуганите от „Ронкали” с много приятели и подаръци за празниците

Коледните и новогодишни празници се оказаха особено вълнуващи за малчуганите от дома от семеен тип „ Ронкали” в Бургас. 14-те деца, възпитаници на една от най- модерните социални институции в Бургаска област посрещнаха много стари приятели по време на празниците и се сдобиха и с нови приятели, които се оказаха и доста щедри. Плазмен телевизор и голям удобен диван за хола на дома бе подаръкът за децата от „Борд-7” ООД с дарители Валентин Узунов и Евтим Банев. Към подаръка, който бе посрещнат с голяма радост от децата на „Ронкали” дарителите добавиха и няколко кашона с плодове- банани, портокали, мандарини. Към техническото оборудване на залата за свободни занимания Асоциация „Ейнджълс” с президент Ивелин Кичуков добави и съвсем нова музикална уредба.

Истинско събитие за възпитаниците на бургаския дом бе осигурената от „Скайлайн-ЕС”ООД възможност сами да изберат своите дрехи и обувки за празниците. В истинско забавление се превърна пазаруването в магазин „Компас”, където благодарение на предоставените 1 300 лв. от фирмата, децата изпробваха и избраха новите си дрехи и обувки.

На своите дългогодишни и нови приятели, както от България, така и от чужбина децата на „Ронкали” изпратиха ръчно изработени новогодишни картички с най- искрените си пожелания.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук